Styrk kundeservicen i din indretningsvirksomhed

I takt med, at vi danskere har fået flere penge, bruger vi også flere penge på at få hjælp til at indrette vores hjem, så vi kan ramme den stil, der passer bedst muligt til os. Det er lækkert, når indretningen af vores hjem afspejler, hvem vi er – om vi har børn, har interesse i kunst eller elsker klassiske møbler og tæpper. Alt sammen noget, der kan arbejdes med, og hvor det kan være en god idé at hente hjælp hos en indretningsarkitekt eller designer.

Har du den baggrund, har du derfor alle muligheder for at bygge en forretning op i disse år. Men hvad skal der til for at få det til at lykkes? Ja, noget af det er blandt andet et godt CRM-system, som du kan bruge i din virksomhed. Men hvad er CRM, kan du spørge. Svaret på spørgsmålet hvad er crm er, at det er et it-baseret system, som man kan bruge til at administrere sine kunderelationer med – noget der er afgørende for succes.

CRM er en forkortelse for Customer Relations Management, og med et CRM-system kan du på ét sted registrere aftaler med kunder, ordrer og meget andet, så du får overblik og styr på, hvad der er aftalt. Informationerne kan deles på tværs i virksomheden, så I derved undgår, at der flagrer løse aftaler rundt, som kun enkelte medarbejdere kender til.

Tætte relationer er en styrke

Som moderne virksomhedsleder vil du indse betydningen af at styrke dine kunderelationer og din kundeservice. Det betyder ikke mindst meget i en virksomhed, hvor man er så tæt på kunderne, som tilfældet er, når man arbejder med at indrette deres hjem. Brug derfor CRM til at styrke din kundeservice og giv dig selv en unik position i markedet. Den rette brug af CRM kan blive dit Blue Ocean moment.

At have tætte relationer til sine kunder er en styrke. Det giver basis for et langvarigt samarbejde og optimale kunderelationer, som for mange virksomheder er det, der sikrer dem overlevelse. Vil du være i markedet for møbler og indretning også om nogle år, så er der kun gode grunde til at begynde at arbejde målrettet med CRM og udbygge kunderelationerne.

shesha