Skab en forretning med at indrette hjem og kontorer

Er du interesseret i design? Holder du af smukke møbler, tæpper og gardiner til boligen og til kontoret? Så er det måske ligefrem noget, du skal overveje at gøre til din levevej. Du kan etablere din egen indretningsvirksomhed og tage rundt for at hjælpe private med at indrette deres hjem og virksomheder med at skabe smukke og indbydende kontormiljøer, som også er gode arbejdspladser for medarbejderne.

Både i private og offentlige virksomheder og institutioner er der brug for denne service, og du vil sikkert med dit servicegen kunne levere en excellent service til dine kunder.

Kom smart i gang

Der er selvfølgelig nogle ting, der skal være på plads, hvis du vil til at drive virksomhed på dette område. Først og fremmest skal du have et CVR-nummer, som populært sagt er en virksomheds CPR-nummer. Her kan du trøste dig med, at Danmark er det tredje bedste land i verden at drive virksomhed i, og det er ret nemt og ukompliceret at få papirerne i orden.

Man går blot ind på CVR.dk, som er erhvervsmyndighedernes database over virksomheder, og her kan man oprette sin virksomhed. Så er man i gang, og kan gå i gang med at skaffe kunder og personale. Hvis du ikke selv orker den digitale oprettelse af din virksomhed, kan du selvfølgelig få en revisor til at hjælpe dig, men de fleste kan snildt klare det selv.

En bil skal du have…

Når du skal rundt til dine kunder – og kommende kunder – for at måle op, tegne forslag og komme med alle dine gode ideer, er det en god idé at have en bil. En varebil vil være en fordel, fordi du kan medbringe værktøj, materialer og demonstrationsmodeller af eksempelvis kontorindretninger. Indretningen af den kan du få gjort professionelt med udstyr fra worksystem, som tilbyder indretning af biler til professionel brug.

Worksystem har stor erfaring i dette, og en bil med indretning fra Worksystem vil være designet, så det er en god arbejdsplads, også til det administrative arbejde, som det tit vil være en fordel at få fra hånden, med det samme du har besøgt en kunde og måske landet en ordre eller et ønske om et tilbud.

Find de rette medarbejdere

Når du er kommet godt i gang med at drive din virksomhed, kommer der sikkert en dag, da du får brug for en eller flere medarbejdere. At finde de rette medarbejdere er en af de store opgaver i en virksomhed, og da de fleste virksomheder har travlt i disse år, er det ikke den nemmeste opgave.

Du kan overveje at hente hjælp hos et HR-bureau, som kan tilbyde dig at finde kandidater og komme med anbefalinger til, hvilke kandidater der er de bedste.

Held og lykke med din nye virksomhed inden for indretning!

shesha