Smukke levende lys i hjemmet

Stearinlys og lysestager er populære i mange danske hjem, især i vinterhalvåret, hvor det luner og hygger at have stearinlys tændt. Men vi kan også godt lide at have stearinlys tændt på bordet en hyggelig sommeraften eller på særlige mærkedage som eksempelvis den 4. maj for at fejre Danmarks befrielse.

Et væld af former og farver

Stearinlys fås i mange forskellige former og farver. Stagelys er høje og slanke, imens bloklys er runde og brede. De små fyrfadslys er også populære i mange hjem. Du kan også få kuglelys eller lys, der er udformet som blomster, dyr, figurer og lignende. Til jul og påske kan du dekorere boligen med lys, som forestiller julemænd, juletræer, påskeharer, påskeæg m.m.

Lysestager i dekorative designs

Lysestager fås i mange smukke og dekorative designs. Du kan vælge lysestager, som har et tidløst design, og som du kan have stående på bordet, i reolen eller i vindueskarmen året rundt, eller du kan vælge at købe lysestager, som egner sig specielt til en højtid som f.eks. jul eller påske. Lysestager kan være fremstillet af forskellige materialer som metal, ler eller glas, og du kan dekorere dit hjem med dem, som det passer dig.

shesha