Dekorér dine vægge med wallstickers

Hvis du gerne vil udsmykke dine vægge med andet et flot tapet, så kan du vælge at hænge wallstickers op. En wallsticker er et motiv som f.eks. forestiller en blomst, et træ, fugle eller et citat. En wallsticker kan ofte fås i mange forskellige farver, så du kan nemt tilpasse den din boligstil. En wallsticker klistres nemt op på væggen, og den kan altid fjernes igen, hvis du fortryder eller hellere vil have en anden wallsticker hængt op.

Sæt et personligt præg på dine vægge

Wallstickers er en fin udsmykning til væggene i dit hjem, og dermed kan du skabe et mere personligt udtryk. Du kan f.eks. hænge romantiske wallstickers med blomster eller hjerter op i dit soveværelse. Du kan hænge wallstickers med smukke, humoristiske eller cool motiver op i din stue, som er med til at understrege din personlighed eller dine interesser. Hvis du f.eks. interesserer dig for at rejse, kan du hænge en wallsticker, som forestiller et verdenskort op på din væg.

Superhelte og søde dyr på børneværelset

Du finder også et væld af wallstickers til børneværelset, og her kan du vælge mellem mange motiver som f.eks. superhelte, søde dyr, fodbolde, biler, tog, prinsesser og meget andet. Dit barn vil helt sikkert blive glad for at få wallstickers på væggen, som afspejler hans eller hendes interesser, og som er med til at sætte et særligt hyggeligt og sjovt præg på børneværelset.

Livsmottoer og citater

Har du et særligt livsmotto eller et yndlingscitat, så finder du også et stort udvalg af wallstickers med forskellige citater. Du kan desuden få de berømte gruk digte af Piet Hein som wallstickers. Dermed vil du hver dag blive mindet om, hvad der er vigtigt for dig her i livet, og hvad der motiverer dig.

shesha