Blomster og grene i vaser

Blomster og grene i vaser er altid dekorativt at have stående i hjemmet året rundt. Måske har du selv en have, hvor du kan gå ud og plukke blomster og grene, som du kan pynte dit hjem med. Det er jo helt ideelt, hvis du kan dyrke tulipaner, roser og andre skønne duftende blomster og senere plukke af dem og sætte dem i vaser i din stue. Hvis ikke du har din egen have, så må du en tur omkring blomsterhandleren, som helt sikkert kan vejlede dig i, hvordan du sammensætter nogle smukke blomsterbuketter, som du kan have stående i dit hjem. Du kan også vælge at have en enkelt blomst.

Dekorér grene med hjemmelavet pynt

Du kan også gå en tur i skoven og samle grene, som du kan tage med hjem. Grenene kan du dekorere med forskelligt hjemmelavet pynt. Det kan være hjerter og stjerner til jul, eller det kan være påskefigurer til påske. Har du børn, så kan du få dem til at hjælpe dig.

 

Bring naturen ind i din stue

Med blomster og grene får du naturen helt tæt på dig i din stue, og det er både dekorativt og beroligende. Blomster og grene er dekoration, som passer godt ind i den lyse, enkle nordiske boligstil.

shesha