Indret dit hjem med luksus-møbler

Vil du gerne omgive dig med luksus-møbler i dit hjem, fordi du sætter pris på god kvalitet og lækkert design? Så kan du med fordel handle i møbelforretninger, som er specialiseret i at sælge eksklusive møbler.

Klassisk stil og tidløst design

Her kan du f.eks. vælge mellem sofaer, som er smukt udformet, og hvor materialerne f.eks. er læder og stofmateriale i rigtig høj kvalitet. Du kan vælge klassiske møbler fra kendte danske møbeldesignere som Arne Jacobsen, Hans Wegner eller Børge Mogensen. Dermed får du møbler i dit hjem med smukke, rene linjer, som er funktionelle og tidløse, og som du kan have glæde af i mange år. En anden kendt dansk klassiker er PH-lampen, som både fås til ophængning og som standerlampe, og som giver et fremragende lys i din bolig.

Rustikke møbler med kant

Har du malet din bolig i lyse farver, så kan du vælge at tilføre rummene noget kant ved at vælge møbler, som har et mere rustikt udtryk. En populær trend er rustikke møbler, hvor du f.eks. kan få spiseborde i råt ubehandlet træ. Du kan sågar vælge at købe et bord med en helt unik bordplade. Reoler, skænke og stole fås også i rustikt look i høj kvalitet, og du kan vælge mellem lyse og mørke farver eller naturfarvet træ. Dermed bringer du den nordiske natur ind i din stue.

Lækre luksus-senge

Går du efter luksussenge, så kan du vælge mellem alt fra den dyre boksmadras med lækker liggekomfort til en elevationsseng, hvor du kan hæve og sænke dig efter behov. Sengerammer finder du også i mange flotte luksus-modeller. De fleste dyre møbler har en lang levetid, for pris og kvalitet hænger sammen.

shesha