Spred hygge med puder og plaider

Puder og plaider er lig med hygge , og tekstilerne varmer i alle typer af hjem. Uanset hvilken boligstil du har, så finder du puder og plaider i et væld af designs, mønstre og farver, og du kan helt sikkert finde noget, som falder i din smag og passer til din boligstil. Pudebetræk og plaider kan være fremstillet i forskellige slags materialer som f.eks. silke, hør, bomuld, uld, skind eller velour, og prisen varierer alt efter, hvor god kvaliteten er.

Puder og plaider til alle årstider

Puder og plaider kan anvendes på alle årstider. Om foråret og efteråret kan du tage puder og plaider med ud på terrassen og altanen, og selvom det blæser lidt, eller temperaturerne ikke er så høje, så kan du nemt holde varmen under en varm plaid og nyde solskinnet. Har du siddet og grillet en varm sommeraften, så kan du sidde ude nogle ekstra timer efter at solen er gået ned, hvis blot du har en dejlig plaid. Puderne giver dig en ekstra komfort, uanset om du sidder på en stol eller i en sofa. I vintermånederne er det ideelt at have bløde puder og en plaid i sofaen, så du kan sidde i varmen og hygge dig med en god film eller bog.

Puder og plaider

Med puder og plaider kan du også pifte din bolig op. Du kan vælge puder og plaider i stærke farver, som giver ekstra liv i rummene, eller du kan vælge rolige, afdæmpede naturfarver og lækre naturmaterialer. Du kan vælge puder og plaider med blomstrede designs, grafiske mønstre eller prints, og dermed kan du også tilføre din bolig et personligt udtryk.

shesha