Stilfulde plakater i rammer skaber hygge

Når man flytter til et nyt hjem, er der mange praktiske ting, der skal falde på plads, og især hvis det er første gang man flytter hjemmefra, så er det godt med nogle gode råd. Men når du er flyttet ind i din nye lejlighed, så er boligindretning det næste skridt, og det handler ikke kun om møblerne.

Vægdekoration som fx flotte plakater med mange forskellige motiver er en måde, hvorpå du kan sætte et personligt præg på dit hjem. Sæt dine plakater i flotte Rammer, som du finder et bredt udvalg af online. En flot ramme i god kvalitet får en plakat til at se mere eksklusiv og stilfuld ud. Rammerne fås i mange forskellige størrelser, og de kan være medvirkende til at få et rum til at virke større eller mindre, alt efter hvordan du indretter dig.


Plakater der afspejler interesser

Nogle kærestepar eller ægtefolk vælger at bo hver for sig for at få mere tid og rum for sig selv. Vil du gerne have et hjem, som afspejler dine interesser? Det kan være, at du har en passion for gamle biler eller er fan af bestemte skuespillere eller kendte personer. Det kan også være, at du elsker at være i naturen, men måske ikke vil tage skridtet fuldt ud og leve som Bonderøven i DR-serien af samme navn. I stedet kan du udvælge plakater med naturmotiver, som giver dig en ro, eller du kan vælge plakater i stærke farver, hvis du gerne vil have ekstra liv på væggene.

shesha