Skab det walk-in closet, du altid har drømt om

Det kan måske lyde fancy at have et walk-in closet i sit hjem, men det er ikke kun for de rige og berømte. De fleste af os har nok drømt om at have sådan et rum til tøj, sko og tasker i stedet for et kedeligt garderobeskab i soveværelset og et skostativ i entréen. Særligt hvis du har fulgt med i Sex and the City og misundt Carries smukke garderobe. Det behøver dog ikke være sådan, da du kan lave dit helt eget walk-in closet, som passer til dit budget.

Hvor skal man starte?

Først og fremmest skal du have et ledigt rum. Det behøver ikke være mange kvadratmeter, før det kan være nyttigt. For at udnytte pladsen bedst muligt kan du benytte dig af indbyggede skabe. Hvis pladsen ikke er til dette, kan du hænge bøjlestænger op i stedet. Uanset hvilken løsning du vælger, vil det være fordelagtigt, at du kan se dit tøj. På den måde skal du ikke kigge alle dine skabe igennem for at finde det outfit, du leder efter. Du bør også installere skuffer i skabene eller have en kommode stående til de ting, der ikke skal hænges op. Ydermere kan du få gavn af kurve til at opbevare accessories og andre småting. Slutteligt bør du have et hyldearrangement til dine sko. Forsøg at udnytte pladsen på væggene mest muligt, så du har mulighed for at bevæge dig rundt i rummet.

Dekorative elementer til dit walk-in closet

Et af de vigtigste dekorative elementer i et walk-in closet må være et spejl. Investér gerne i et spejl, hvor du kan se dig selv fra top til tå. Der er ikke noget værre end at skulle posere i underlige stillinger, eller når man kun kan se halvdelen af sig selv. Du kan også gøre rummet hyggeligt ved at lægge en løber på gulvet og stille en dekorativ plante. Sørg også for at have god belysning i rummet, så du både har et godt overblik over dit tøj og kan se dig selv i et fornuftigt lys.

Fyld skabe og skuffer

Når du har rammen og de nødvendige ting på plads, kan du begynde at arrangere dit tøj og dine sko. Du kan gøre ligesom mange tøjhjemmesider, såsom https://www.na-kd.com/dk, og arrangere dit tøj efter anledning eller arrangere det efter typen af tøj. Du kan også arrangere det efter farve eller efter sæson. Mulighederne er mange, og du kan gøre lige præcis det, du finder bedst.

Når dit rum er færdigt, kan du eventuelt forkæle dig selv med et stykke nyt tøj eller et nyt sæt par sko – i ægte Carrie Bradshaw stil. Nu skal du ikke længere rode bunker af tøj igennem eller overfyldte bøjestænger for at finde det helt rigtige tøj til dagens anledning.

shesha