En stor sofa til hele familien

Moderne familier lever i mange forskellige konstellationer, og hvad enten I er mange, som bor i hjemmet, eller du bare godt kan lide at invitere familien på besøg ofte, så er det rart at have en stor og rummelig sofa, som alle kan sidde i. I en traditionel 3-personers sofa er der ofte kamp om ”den gode plads”, når der skal slappes af, ses film og tv eller læses en god bog. Med en stor sofa til 5-6 eller 8 personer er der masser af plads af boltre sig på. Så en stor sofa er en god investering, som mange i familien kan få glæde af, ligesom man også kan få glæde af et par gode converse sko i god kvalitet. Store sofaer fås i mange designs, former og farver i forskellige prisklasser. Materialerne kan f.eks. være forskellige stofmaterialer eller læder. De kan købes i møbelhuse, og du kan med fordel undersøge markedet og sammenligne priser på forskellige store sofaer online, før du beslutter dig. Du kan altid gøre din store sofa endnu mere hyggelig at sidde i ved at vælge puder og plaider i forskellige designs, som passer til sofaen og din øvrige boligstil.

Hvilken type stor sofa skal du vælge?

Hjørnesofaen er altid populær, og her kan man sidde mange personer sammen omkring aftenkaffen, eller når der skal ses børneprogrammer eller streames tv-serier. Den tager mindre plads i rummet end f.eks. en U-sofa, fordi den netop står i hjørnet og sofasæderækken ”løber langs væggen”. Der findes også mange modeller af U-sofaer på markedet, der er formet som et U. Så kan man have et mindre sofabord stående i midten, og man kommer til at sidde mere overfor hinanden i sofaen, hvilket er en fordel, hvis man gerne vil tale sammen og hygge sig med kaffe og kage. En U-sofa kan man også slænge sig på, hvis man f.eks. skal se tv, og man kan næsten uanset hvad finde en behagelig sidde-eller liggestilling. Du kan også vælge en sofa, som er lang med plads til 5-6 personer. Denne type sofa egner sig godt til at sidde i, men det kræver, at man drejer hovedet, hvis man skal tale med sidemanden, når man sidder på rad og række. Der er heller ikke noget, man kan lægge benene op på, med mindre man f.eks. køber ekstra tilbehør som en puf. Men til gengæld kan alle i sofaen se tv.

Sovesofa med opbevaringsplads

Nogle store sofa-modeller har indbygget opbevaringsplads under sofasæderne, hvor man kan opbevare ekstra dyner og puder i tilfælde af overnattende gæster. Nogle sofa-modeller kan decideret laves om til en seng, fordi man kan trække dem ud, og så er der plads til 2-3 sovende gæster. Med en stor sofa er der plads til hele den store kernefamilie, den sammenbragte familie, familie som kommer på besøg en enkelt dag, og de familiemedlemmer som gerne vil overnatte. Det er smart, praktisk og superhyggeligt med en stor sofa med god plads til alle.

shesha