Gør badeværelset til det lækreste rum i dit hjem

Interesserer du dig for indretning og møblering? Det tror vi, siden du har fundet vej til vores hjemmeside og blog, hvor vi netop beskæftiger os med disse spændende ting. For mange er det en stor glæde at arbejde med indretningen af deres hjem, så det bliver indbydende, hyggeligt og smukt. Flot indretning handler både om de rigtige farver på væggene, gulvbelægning, møbler og dekoration, så der er nok at tage fat på, hvis det hele skal hænge sammen.

Her vil vi skrive lidt om, hvordan du kan gøre dit badeværelse til det skønneste og mest lækre rum i dit hjem. For de tider er forbi, da badeværelset bare var et praktisk rum, hvor vi kunne vaske os og gå på toilettet. I dag er et badeværelse mere et centrum for din daglige wellness – et rum, hvor du skal kunne pleje dig selv og virkelig føle dig godt tilpas, og badeværelset er et rum, hvor de nyeste trends slår igennem med fuld kraft.

Brug farver og flotte møbler

En af tidens vigtigste trends i forbindelse med indretningen af badeværelser er, at det nu i høj grad igen er blevet in at bruge farver. Der har været en lang periode, hvor alt skulle være hvidt og helt nøgternt, men nu er det spændende at bryde fladerne med elementer i stærke kontrastfarver. Det kan være skabslåger, en væg, fliserne i brusenichen – enkeltelementer, der bryder det ensartede og giver en flot virkning.

En anden trend er at bruge møbler, der ikke kun er funktionelle, men også dekorative. På den omfattende VVS-webshop, Rörfokus, kan du finde et stort udvalg af forskellige slags møbler til badeværelset, så her kan du finde al den inspiration, du har brug for. Hos Rörfokus kan du være sikker på at få fine varer til lave og konkurrencedygtige priser, så du kan trygt handle her. Ud over møbler finder du alt det andet på Rörfokus, som skal bruges ved en større eller mindre renovation af dit badeværelse.

Byd naturen indenfor

En tredje trend, der boomer i denne tid, er at bruge naturmaterialer ved indretningen af dit badeværelse. Træ, der fremstår som kontrast til pudsede vægge, et kar i træ eller andre møbler, hvor træet står frem med sit naturlige udseende, er in ved indretningen af badeværelset. Brug også levende planter, når du indretter badeværelset – de vil ofte trives fantastisk i rummet, fordi der ofte er høj luftfugtighed og en god temperatur.

Der er masser af muligheder for at skabe et flot og lækkert badeværelse, også med små midler og selv om du ikke foretager en total renovering af rummet. Bliv inspireret på Rörfokus og se, hvad du har af muligheder inden for de fysiske og økonomiske rammer, som du har.

shesha