Det unikke, danske design

Det er ikke uden grund, at dansk design er kommet hele verden rundt. De enkle linjer og det tidløse, der gør, at møbler og andet interiør holder den dag i dag, viser hvor dygtige designerne var og også er det i dag.

Deres møbler, lamper, vaser, bestik, lysestager og meget andet er noget, der findes i rigtig mange hjem i hele landet. For det er ikke kun designet, der holder, det er også kvaliteten. Det er skabt til at holde og til at blive brugt. Det er stole, der er funktionelle og smukke, og som passer til både designernes egne borde, men lige så meget til alle andre. Det er lamper, der vil pryde og lyse op i alle værelser, på alle borde og i alle vindueskarme. Og det er det veldækkede bord med enkle linjer, der får alle til at føle sig velkommen og i godt humør.

Design verden over

Det er dog ikke kun danskerne, der forstår det med design af alt fra møbler til interiør. Verden har mange store navne, og dem finder man også i de danske hjem. Smukt design går nemlig aldrig af mode, og det bliver endda mere værd med årene, hvis du passer godt på dine ting.

Derfor vil mange også nævne de store arkitekter og designere som Wegener og Børge Mogensen i samme åndedræt som for eksempel Tommy Hilfiger, der til stadighed imponerer verden med sine evner til at lave fantastisk og moderne tøj.

For design er det at kunne sætte pris på de smukke ting i tilværelsen, der samtidig bringer glæde. Det kan være de robuste stole fra FDB, der findes i mange køkkener, og som stadig er moderne og kan købes – nu om dage i mange flere farver, end de oprindelige.

Et godt design er det, der holder i dag ja, men det er også et, der udvikler sig og netop kommer i andre farver, der passer ind i moderne hjem, eller som nu også kommer som en bænk, som stolene her gør det. Det er også smukke lysstager, der laves i forskellige størrelser og i forskellige farver og materialer. Det er muligheden for at få det design, der betager, men samtidig i en udgave, der taler til dig.

Der er samtidig også den store respekt for navnene og det, de har lavet. Det er muligheden for at tage de ikoniske designs og arbejde videre på dem. Det bliver til serier, hvor linjen fra de oprindelige værker stadig ses, men hvor der er plads til, at nyt kommer til også.

Design stopper ikke, og det vil altid være muligt at glæde sig selv eller andre med udødelige klassikere, der vitterligt passer perfekt ind i alle hjem, uanset hvilken stil, du ellers har.

shesha