Dekorative spejle og knager til din bolig

Spejle og knager er boliginteriør, som både har en praktisk funktion, og som også er dekorativt boliginteriør. Spejle og knager fås i utallige designs, så hvad enten du foretrækker den enkle moderne skandinaviske boligstil, eller du er til fransk vintage eller farverig boheme-indretning, så kan du helt sikkert finde spejle, som falder i din smag.

Lille spejl på væggen der…

De fleste af os har spejle hængende på badeværelset, i soveværelset og i entréen, fordi det primært er dér, vi har brug for at tjekke, om makeuppen og tøjet sidder rigtigt. De færreste af os kan faktisk forestille os at have et hjem uden spejle. Spejlene kan være små eller store, de kan være runde, ovale, firkantede eller rektangulære, og de fås med eller uden rammer. Rammerne kan f.eks. have et moderne, klassisk eller retro design, så de passer ind i mange forskellige slags boliger.

Spejle får rum til at virke større

Hvis du bor i en lille bolig, kan et spejl på væggen medvirke til at få boligen til at virke større. Du kan f.eks. placere et stort spejl på væggen i din lille smalle entré eller på væggen i dit soveværelse eller din stue. Mindre spejle placeres ofte over håndvasken på badeværelset, og har du f.eks. et bord i dit soveværelse, hvor du sidder og lægger makeup, så kan du også placere et spejl på væggen over bordet.

Knager med klassisk eller farverigt udtryk

Knager har vi som regel hængende på væggen i entréen eller bryggerset. De tjener det praktiske formål, at vi kan have overtøj hængende på dem. Knager kan fås enkeltvis, eller de kan være en del af en knagerække. Knager kan være fremstillet i forskellige materialer som træ, metal eller plastic, og de fås i et væld af designs og farver. Du kan derfor nemt finde knager, som passer til den moderne bolig, til den gamle palævilla, til det romantiske bondehus eller til ungdomsboligen. Knager kan f.eks. være udformet i klassisk design og farver som sort, grå eller hvid, eller de kan være i spraglede farver, hvilket bringer mere liv og kulør til din entré. Entréen er det første rum i din bolig, som dine gæster træder ind i, og knager er som alt andet boliginteriør med til at give andre et førstehåndsindtryk af, hvem der bor i boligen.

shesha